Navigatie

 

Er zijn drie manieren om de fotoverzameling te doorzoeken:

 

 

1. Bladeren door de albums

 

Albums openen door op de betreffende omslag te klikken

 

Bladeren door de bladzijden van het album, via de nummers links boven de foto-index, of via de pijltjes rechts boven.


2. Via de foto’s

 

Onder elke foto staat een bijschrift en/of de namen van de personen die op de foto staan. Ga met de cursor op het gezicht van een persoon staan, dan verschijnt er een kader met nadere gegevens over die persoon. De plaats in de foto te gaan staan waar het bijschrift is geplaatst, komt in veel gevallen een meer uitgebreide beschrijving in beeld.

 

Door met de muis te klikken op het gezicht van een persoon, wordt er een album geopend met alle foto’s waar de betreffende persoon op staat. Klik op de foto die u wilt bekijken.

 

Als u vervolgens ook de andere foto’s van de betreffende persoon wilt bekijken, kunt u niet gebruik maken van de cijfer- en pijltjesmenu’s boven de foto (daarmee zou u gaan bladeren in het album waarin deze foto is ondergebracht). Het makkelijkste is om gewoon opnieuw te klikken op het gezicht van die persoon. Maar u kunt ook op een ander gezicht klikken, en zo een zwerftocht door de foto’s beginnen.


3. Via de personenlijst

 

Door te klikken op een bepaalde naam, wordt er een album geopend met alle foto’s waar de betreffende persoon op staat; het jaartal achter een naam verwijst naar het geboortejaar.

 

Vervolgens gaat u te werk volgens de aanwijzingen onder 2-b en 2-c. Of u kiest een andere persoon uit de lijst.

 

NB De personenlijst bevat alle namen van de personen die op de foto´s te vinden zijn, zowel in de openbare mappen als in de privé mappen. U krijgt alleen de foto´s te zien waar u toe gerechtigd bent. Het kan dus voorkomen dat u bij bepaalde namen helemaal geen foto´s te zien krijgt.

 

Reacties

 

Onder elke foto kunt u een reactie plaatsen. Daarin kunt u ons eventueel attenderen op onjuistheden. Maar u kunt er ook andere opmerkingen, herinneringen of anekdotes naar aanleiding van de betreffende foto of personen aan ons kwijt. Deze reacties worden meteen geplaatst en zijn ook te lezen door anderen die de website bezoeken. Als u dat liever niet wilt, kunt u uw opmerking natuurlijk ook per email aan ons doorgeven.

 

 

Identificatie

 

Nog niet geïdentificeerde personen staan aangegeven door een vraagteken met daaraan toegevoegd een bepaald nummer. Als u iemand meent te herkennen, dan kunt u dat laten weten door een reactie te plaatsen, of door ons een email te sturen.

 

 

Nabestellen

 

De foto’s zijn in vrijwel alle gevallen (sterk) verkleinde versies van het origineel. Als u van een bepaalde foto een afdruk zou willen hebben, kunt u daarvoor het beste even contact met ons opnemen. Wilt u daarbij de titel van de foto vermelden; die is te vinden links boven de foto.